Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Uzavření prodejny v Praze 4Kvůli neustávajícím výkopovým pracím na ulici Nuselská v Praze 4, které velmi negativně ovlivňují... arr3Poznejte značku Mamatayoe Značka Mamatayoe začala svou kariéru ve světě módy na počátku devadesátých let. Nejprve si díky... arr3Nová kolekce podzim/zima MamatayoeOd 14.9. naleznete na naší prodejně v Sedlčanech i v e-shopu novou kolekci podzim/zima od kreativní... arr3FINÁLNÍ VÝPRODEJPřijďte se podívat v září do naší kamenné prodejny v Sedlčanech a nakupte s finálními slevami na... arr3Ručně vyráběné peněženkyOd měsíce srpna Vám NEW GLORY bude nabízet ručně vyhotovené peněženky ve spolupráci s dobříšskou OPS... arr3Sleva 30% z ceny letní kolekce na na kamenné prodejněPřijďte se podívat v průběhu srpna do naší kamenné prodejny v Sedlčanech a nakupte letní kolekci s... arr3Letní kolekce Comando PirataSluníčko nám začíná krásně hřát a přímo svádí k tomu oživit svůj šatník veselými barvami letních... arr3Letní kolekce DesigualPro měsíc duben dorazí letní kolekce Desigual. Můžete se tak těšit na spoustu sukní, kabelek, topů,... arr3Na cestě je další španělská značka Carisal (XXL)Již brzy Vám budeme moci nabídnout TOPy špičkové španělské značky Carisal, která pochází z Madridu.... arr3Počátkem měsíce března dorazí Lefties !Jaro se nezadržitelně blíží a tak nezbývá, než se na něj připravit. K tomu Vám může pomoci i jarní a... arr3Desigual v NEWGLORYV první polovině měsíce března dorazí dobře známá španělská značka Desigual. Oblečení z kolekce... arr3Naskladnění značky Eighth SinUž 16.2. na Vás bude čekat široká paleta jeansů a kalhot od renomované značky Eighth Sin za špičkové... arr3Naskladnění kompletních kolekcí MamatayoeJednou z hlavních značek a tváří NEWGLORY je španělská značka Mamatayoe. Přijďte se podívat na... arr316.února 2015 - Otevření kamenné prodejny v SedlčanechOd poloviny února 2015 pro Vás otevíráme první kamennou prodejnu NEWGLORY. Bude se nacházet přímo na...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 699 Kč
naše cena 2 399 Kč
naše cena 990 Kč

KONTAKTY

NEW GLORY
Náměstí T.G.Masaryka 35
Sedlčany
tel: +420 720705593
info@newglory.cz
IČ 03652301
DIČ CZ8505301277

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 999 Kč
naše cena 399 Kč
naše cena 499 Kč

ANKETA

Připadá Vám náš web přehledný?

Ano, je velmi přehledný 41% Vcelku ano 17% Spíše ne 17% Ne, vůbec se v něm neorientuji 25%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů